ЛМР виділила більше 500 тис. грн для ліцею “Сихівський”, який постраждав після ракетного удару

Опубліковано:
Фото: Lviv Media

Сьогодні, 5 червня, комісія фінансів та планування бюджету ЛМР погодила виділення понад 500 тисяч гривень компенсації за аварійно-відновлювальні роботи у ліцеї “Сихівський”, який був пошкоджений внаслідок ракетного обстрілу 29 грудня минулого року.

Управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради звернулося до міськради з проханням виділити 568 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету для ліцею “Сихівський”. Ці кошти виділені на відшкодування ремонту конструкційних елементів будівлі, які були пошкоджені через ракетні обстріли. Зокрема, внаслідок ворожої атаки у ліцеї було пошкоджено 32 вікна, які були повністю розбиті, та ще 24, які були деформовані. Наразі всі повністю зруйновані вікна вже замінено.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року Львів зазнав масованої  атаки російськими дронами і ракетами, внаслідок чого постраждало близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок) у Сихівському районі.  До медзакладів Львова звернулися 30 сихівчан, 16 з них госпіталізували в міські лікарні з різними травмами, одна людина загинула на місці. 

У двох ліцеях Сихова вже замінили вікна та двері, і з 15 січня навчальні заклади працюють у звичному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові планують звести новий корпус на території дитсадка “Пізнайко”: відбулася друга зустріч представників ЛМР та батьківської громади

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ