За будівництво Палацу спорту на Сихові змагаються дві компанії

Опубліковано:

Фото: Сергій Козак

 

Комунальне підприємство «Палац ігрових видів спорту» допустило до участі в аукціоні на будівництво Палацу спорту на Сихові дві компанії зі Львова та Києва. Про це ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Будувати Палац Спорту на Сихові зголосилось чотири компанії, з яких дві КП «Палац ігрових видів спорту» допустило до участі в аукціоні. Одна із них — ТОВ «Галицька будівельна гільдія»,  заснована у 2011 році у Львові, її керівник — Тарас Мужик. Кінцеві бенефіціарні власники — Назар Буський та Олександр Криштофер. 

ТОВ «Альтіс-Констракшн» зареєстроване у 2010 році в Києві, її керівник — Максим Забігайло. Кінцеві бенефіціарні власники — дві компанії, які зареєстровані в Києві та офшорна компанія, зареєстрована на Кіпрі.

Вартість робіт складає 620 млн гривень. Почати аукціон планують 20 листопада.

 

Зазначимо, у Львові втретє оголосили тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові.    Під час попередніх торгів, проєкт визнали дорогим, а  також до аукціону допустили лише одного учасника, що суперечить тендерному законодавству.

Нагадаємо, що місто планує збудувати новий сучасний спорткомплекс. У 2017 році провели Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію спортивного комплексу в житловому масиві «Сихів». 

У рамках проєкту запропонували використати дах споруди як гірку, де можна кататися на санках. У теплий період року автори запропонували робити дах зі штучного покриття, щоб навіть влітку цю локацію можна було б використовувати для катання.

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ