Сихівчан запрошують на безкоштовну лекцію про життя Соломії Крушельницької

Опубліковано:
Фото: Центр Шептицького

4 та 18 жовтня, о 18:00, у парковій авдиторії в Центрі Шептицького, відбудеться 2 лекції Данути Білавич — “Відома й невідома Соломія Крушельницька” та «Ризик на оперній сцені: Соломія Крушельницька в операх Ріхарда Штрауса».

27 вересня у Центрі Шептицького відбулося відкриття виставки «Ґранд-тур. Соломія Крушельницька: українська примадонна світових сцен», організованої Музично-меморіальним музеєм Соломії Крушельницької у Львові. Виставка доступна у холі Центру Шептицького до 27 жовтня.

Соломія Крушельницька – це ім’я, яке залишило слід не лише в історії України, але й на світовій сцені. Її талант підкорив Європу, а її життя сповнене перемог і викликів. Попри утиски радянської влади, яка забрала її майно, вона зберегла гідність та життєрадісність. Історія Соломії варта того, щоб надихати й досліджувати її кожному поколінню.

4 жовтня о 18:00 у парковій аудиторії Центру відбудеться лекція Данути Білавич «Відома й невідома Соломія Крушельницька», а 18 жовтня, о 18:00 – лекція «Ризик на оперній сцені: Соломія Крушельницька в операх Ріхарда Штрауса». На них завідувачка наукового відділу музею розкриє цікаві й маловідомі факти з життя оперної співачки, що допоможуть краще зрозуміти її спадок та вплив на музичний світ.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовна іпотерапія: військовослужбовців та їхні сім’ї запрошують на іподром на Стрийській

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ