Міжнародні обміни для молоді: сихівчан запрошують на воркшоп в Lviv Open Lab

Опубліковано:
Фото: Інститут Суспільних Ініціатив

11 жовтня, на проспекті Червоної Калини, 8 МГО “Інститут Суспільних Ініціатив” запрошує на зустріч, присвячену молодіжним можливостям в Україні та за кордоном. 

Учасники дізнаються як знайти міжнародні програми обмінів, зокрема Erasmus+; як успішно подати заявку; які навички варто розвивати для досягнення успіху тощо. Також відбудеться обговорення про можливості для молоді в Україні, волонтерські програми, стажування та навчальні проєкти.

Зареєструватися на воркшоп можна за посиланням. Кількість місць обмежена.

Спікеркою буде Діана Селегейна — досвідчена учасниця міжнародних програм. Діана протягом одного семестру навчалася за програмою Erasmus+, а також взяла участь у п’яти короткострокових обмінах в Румунії, Португалії, Грузії, Німеччині. Окрім цього, брала участь в організації локальних проєктів у співпраці з Корпусом Миру США в Україні. Вона поділиться своїм досвідом подачі заявок, участі в обмінах та роботи в міжнародному середовищі, щоб допомогти учасникам зробити перші кроки до участі в подібних програмах.

Інститут Суспільних Ініціатив (ІСІ) – це місцева громадська організація, яка реалізовує різноманітні проєкти, через креативне навчання, тренінги, системні напрацювання. Також ІСІ працює в сфері медицини, економіки та безпеки завдяки широкій експертизі команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихів очима європейців: що поляки та чехи побачили в районі

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ