Тест: наскільки добре ви знаєте “Санта-Барбару”

Опубліковано:
Санта Барбара, Сихів, 8 серпня 2018

40 років тому в США стартував серіал “Санта-Барбара”, який згодом став шалено популярним в Україні. Навіть один з торгових центрів Сихівського району назвали в честь серіалу. Редакція “Бабель” підготувала тест, для тих, хто дивився серіал ще по телевізору та готовий перевірити, наскільки добре пам’ятає його героїв, сюжетні лінії та найяскравіші моменти.

Тридцятого липня 1984 року в США стартував серіал “Санта-Барбара”, який розповідав про насичене подіями й неймовірними сюжетними поворотами життя чотирьох родин з однойменного міста. Сюжет серіалу, сповнений інтриг, любовних історій, зрад та загадкових подій, швидко завоював серця мільйонів глядачів. Завдяки своїй захопливій атмосфері та харизматичним персонажам, “Санта-Барбара” стала культовою не лише в США, але й в багатьох інших країнах, включаючи Україну.

Серіал закінчився в 1993-му році, і через рік з’явилася сихівська “Санта-Барбара” — торгово-розважальний центр “Зубра”, що розташований за адресою проспект Червоної Калини, 109. Своїми круглими арками вздовж всього фасаду, ТЦ “Зубра” уподібнився до розкішного особняку в Каліфорнії, де відбувалися події культового серіалу. Саме тому в народі він дістав назву “Санта Барбара”.

Поціновувачам “Санта-Барбари” – першої американської мильної опери, яка вийшла на українському телебаченні, пропонуємо пройти тест за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про “Санту-Барбару”

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ