Львів’яни просять посмертно присвоїти звання Героя України Антону Гаврилову

Опубліковано:

Львів’янка створила петицію про присвоєння почесного звання Героя України посмертно сихівчанину військовослужбовцю Збройних Сил України Антону Гаврилову. Чоловік героїчно загинув у бою на Слов’янському напрямку.

17 червня 2022 року Антон Гаврилов загинув у Словʼянську, при виконанні службових обовʼязків, в зоні бойових дій. Анна Гаврилова створила петицію до президента України з закликом посмертно нагородити чоловіка званням Героєм України. Для того, щоб Володимир Зеленський розглянув електронне звернення, необхідно зібрати 25 тисяч підписів на петиції за посиланням.

У 2014 році Антон пішов служити до ЗСУ, захищав Україну в Донецькій та Луганській областях. Прослужив у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді. Разом з побратимами боронив Україну на Херсонському, Донецькому, Запорізькому напрямках.

“Антон був справжнім патріотом та воїном, мав міцний дух, сміливість. Всі герої заслуговують найвищої вдячності, і світлої памʼяті назавжди, адже вони віддали і віддають найцінніше- своє життя. 
Я пишаюся разом з маленьким сином нашим героєм, який заслуговує на нагороду Героя України посмертно, як і кожен, який захищає і захищав нашу державу”, – додала Анна Гаврилова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливості для ВПО на Сихові: як отримати допомогу?

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ