У Львові відкриють Хаб асистивних технологій

Опубліковано:

Завтра, 16 травня, міжнародна організація Моментум «Колеса для людства» (Momentum Wheels for Humanity) відкриє на вул. Стрийській, 86в Хаб асистивних технологій. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Відкриття Хабу відбудеться о 13:30 на вул. Стрийська, 86в. Програма відкриття: 13:30-14:00 – оглядова екскурсія для гостей, о 14:00-14:40 – вітальні слова поважних гостей, а о 14:40 розпочнеться презентація концепції Хабу.

Команда Momentum Wheels for Humanity надасть потребуючим змогу отримати допоміжні засоби реабілітації без тривалих очікувань на бюрократичні процеси. Люди зможуть отримати крісла колісні, палиці, ходунці, а також різні засоби для самообслуговування. У Хабі проводитимуть тематичні навчальні заходи, тренінги, практичні заняття та зустрічі з українськими та іноземними фахівцями.

Хаб спільно з закладами охорони здоров’я, безкоштовно забезпечуватиме засобами для покращення мобільності та особистого догляду потребуючих, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Волинській областях, а також місті Києві. 

Зазначимо, Хаб забезпечить пацієнтів допоміжними засобами реабілітації, такими як: підбір засобу, його налаштування, навчання використанню засобом та подальше спостереження за його використанням. Окрім цього, Хаб функціонуватиме як навчальний осередок для фахівців сфери охорони здоров’я, соціального захисту та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не нудна наука: У Львові пройшов Науковий фестиваль

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ