Сихівчан запрошують на майстер-клас з пошиття подушок-кісточок для військових

Опубліковано:
Швейна рота

в цю суботу, 6 травня, о 13:00 відбудеться майстер-клас від майстринь Швейної роти з виготовлення подушок-кісточок поранених захисників. Безкоштовну соціальну майстерку проведуть у коворкінгу простору ProFashion, що на вул. Хуторівка, 24, у приміщенні бібліотеки № 33.

Швейна рота організовує майстер-клас з пошиття подушок вже не вперше, на попередніх заходах майстриням та учасницям воркшопу вдалось виготовили 48 подушок, які передали у декілька шпиталів Львова, де проходять лікування українські захисники. Організаторки події закликають приходити і допомоги у пошитті, адже ці подушки допомогають чоловікам та жінкам, які отримали поранення кінцівок та знаходяться на лікування.

Також на суботньому майстер-класі буде співзасновниця головної Швейної роти країни з Дніпра Ксенія Самоїлич, яка буде проїздом у Львові, і завітає в сихівську бібліотеку, де поділиться історією роти в Україні, зокрема у Львові.

“Ми займаємось виготовленням адаптивного одягу і білизни для поранених захисників на безоплатній основі, тобто суто за донати, які скидають люди, ми закуповуємо матеріали, фурнітуру і одяг передаємо бійцям безкоштовно. Також вони можуть звернутися з адресним запитом, написати що їм потрібно, куди, який госпіталь, якого міста і це все відправляємо поштою.

Тому запрошуємо всіх, хто має вільний час і зможе до нас долучитися, познайомитись і допомагати одягати наших поранених бійців в активний одяг, допомагати їм швидше і легше проходити лікування та реабілітацію,” – розповіла Наталія Бундза, представниця Швейної роти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На горі Параска збудують прихисток для мандрівників в пам’ять про загиблого сихівчанина.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ