Бюджет розвитку Львівської громади на 2023: львів’яни можуть подавати свої пропозиції

Опубліковано:

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення “Про схвалення розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2023 рік”. Цьогоріч сума бюджету розвитку пропонується в розмірі 2,003 млрд грн, містяни можуть запропонувати свої ідеї до 16 лютого. Про ухвалу рішення, повідомила пресслужба ЛМР.

Основними пріоритетами цьогорічного бюджету розвитку буде: продовження міжнародних проєктів (будівництво заводу ТПВ, купівля трамваїв, автобусів), функціонування критичної інфраструктури (медицина, водопостачання, ремонт вулиць), підтримка напрямків освіти, культури, молоді, спорту та оплата за виконані роботи.

Відомо, що розмір бюджету розвитку 2023 року пропонується 2,003 млрд грн. До розподілу на капітальні видатки передбачено – 1,372 млрд грн (решта – вже розподілені видатки на гарантовані зобов’язання міста та видатки на ЗСУ).

“Уже офіційно сформовано проєкт бюджету розвитку 2023 року і розпочато його обговорення. А вже від завтра цей проєкт бюджету віддаємо на розгляд депутатських комісій. І вже з врахуванням усіх пропозицій та зауважень колег-депутатів – буде сформовано фінальне рішення виконкому і далі – ухвала сесії”, – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

До 16 лютого мешканці можуть подавати свої пропозиції на електронну пошту: Fryz.Taras@lvivcity.gov.ua .
Повний проєкт бюджету буде опублікований на сайті Львівської міської ради 9 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівчани можуть придбати бутильовану воду від “Львівводоканал”.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ