На Тернопільській вщент згоріла квартира на 7 поверсі. Фото

Опубліковано:
ДСНС у Львівській області

Цієї ночі в багатоповерхівці за адресою вул. Тернопільська, 21 Е спалахнула пожежа в квартирі на сьомому поверсі. Пожежа знищила квартиру повністю, 30-літній власник квартири отримав опіки обох верхніх кінцівок I – II ступеня (14%). Під час ліквідації вогню пожежники евакуювали з будинку 19 мешканців, серед яких було 4 дитини.

Про займання в квартирі стало відомо о 3:22, рятувальники оперативно прибули на місце інциденту, проте полум’я уже вибивалось з вікон квартири. Пожежники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до порятунку людей та ліквідації займання. Через щільне задимлення, спричинене пожежею, сходова клітина заповнилась токсичними продуктами горіння.

“Як з’ясувалось на місці, власник помешкання разом з дружиною, самостійно покинули небезпечне приміщення до прибуття вогнеборців. Внаслідок пожежі власник квартири отримав опіки обох верхніх кінцівок I – II ступеня (14%). Чоловіка, 1992 року народження, в стані середньої важкості госпіталізований в комунальну 8-му міську клінічну лікарню”, – розповіли у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

О 04:09 пожежники локалізували вогонь, а о 04:14 ліквідували в складі 5-х ланок газодимозахисної служби.

Окрім квартири, де спалахнула пожежа, вогонь також пошкодив облицювання стін під’їзду на площі 150 кв.м та віконні рами на 8-му та 9-му поверсі. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів’яни просять посмертно присвоїти звання Героя України Михайлу Митнику.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ