Сихівські школи можуть безкоштовно озеленити території квітами з Нідерландів

Опубліковано:
Навчально-реабілітаційний центр “Левеня”

Українські школи можуть взяти участь в благодійному освітньому проєкті, спрямованому на озеленення шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Взяти участь просто, потрібно лише заповнити заявку за посиланням і виконати умови ініціативи.

В рамках ініціативи кожна школа отримає коробку з насінням (до 500 шт.), яка містить колекцію цибулин, а саме тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. У коробці також буде інструкція про посадку та допоміжні матеріали.

Головна місія проєкту – познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Подати заявку на участь в проєкті сихівські школи можуть до 11 листопада, організатори акції сформують та відправлять школам цибулини для посадки до 18 листопада. Висадження майбутніх квітів в рамках ініціативи заплановане на 14-21 листопада. Сорти квітів, які прибудуть з Нідерландів, очікувано мають заквітнути в березні.

Також в рамках ініціативи її учасники зможуть позмагатись за призи в конкурсі. Для цього потрібно:

  • Зробити фото на фоні нової шкільної клуби та надіслати їх на сторінку конкурсу, e-mail – flowers4schools@gmail.com або на вайбер +380689687354
  • Зробити статтю на сайті своєї школи та надіслати фото у місцеві ЗМІ, щоб ваша школа потрапила у сюжети новин, та проєкт побачила вся країна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В львівських закладах освіти започаткують спортивні шкільні ліги.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ