Сихівські догхантери продовжують масово вбивати собак

Опубліковано:
Фото: Oleksiy Rogovyk

В Сихівському районі власники собак скаржаться на отруєння тварин. За один день сихівчани зафіксували щонайменше 4 випадки отруєння собак. Про це люди повідомляють у групі в Фейсбук “Спільнота собачників”.

Сьогодні 14 січня, сихівчанин Данило повідомив про отруєння собаки в районі вул.Бережанської:

  “Будьте обережні!!!!! Ще одна собака стала жертвою отруєння. Сихів. Район вул. Бережанська. Власники собачки – мої сусіди. Терміново погнали у клініку. Фото/відео ніхто не робив – картина жахлива”.

Ще один мешканець Сихівського району побачив на снігу плями дивного червонуватого кольору на вулиці Вашингтона. Цілком ймовірно, що це отрута. 

Сихівський район, Вашингтона. Просто кров чи щось інше?

Вчора та сьогодні в парку імені Івана Павла ІІ та біля школи №84 отруїли двох лабрадорів. Про це повідомляє пан Андрій.

Доброго дня..всіх з Старими Новим роком.. сьогодні отримав повідомлення про те що зранку біля 84 школи за кінотеатром Довженка отравили лабрадора , вчора зранку теж сама ситуація в парку імені Івана Павла теж лабрадор. Скільки це може продовжуватися, де поліція . Нам потрібно щось з цими догхантерами робити, ще трошки і страшно буде на вулицю вийти.”

Теж сьогодні зафіксували отруєння в районі ліцею “Сихівський”. Про це розповідає сихівчанка.

Шувар!!!!Сихів!!! Знову травлять собак,по групах люди пишуть і фото вже отрути є!Будьте обережні ,район Сихівської гімназії а може бути і далі !” 

Нагадаємо, що вже 6 років на Сихові спостерігають масові отруєння собак. Сихівчани стверджують, що на власні очі бачили собаконенависницю, яка у рукавичках розсипає отруту по траві, і це мешканка вул. Освицької. Загинуло чимало тварин, проте звернення у поліцію не дають результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчитись не пізно: університет для пенсіонерів

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ