Водії вантажівок самовільно влаштували парковку біля Церкви Голгофа на Сихові

Опубліковано:

Незаконний паркінг влаштували водії великогабаритних вантажівок поряд з Церквою Голгофа на Сихові. Шумні «сусіди» не дають мешканцям прилеглих багатоповерхівок спокійно відпочивати та руйнують бордюри поряд з дорогою.

фото: Google maps

Так виглядала ця парковка у 2015 році. Пізніше її ліквідували, але паркування автомобілів залишилось сталою традицією. «Безгоспну» територію запримітили водії вантажівок та влаштували свій паркінг на вільному шматку землі.

Місцеві мешканці вже написали скаргу на «Гарячу лінію Львова» та зазначили:

«Недавно за кошти міського бюджету було відремонтовано ділянку під’їзної дороги до ЦНАП. Вказана дорога не розрахована на важковаговий автотранспорт, до того ж на даний момент у деяких місцях вже пошкоджено встановлені раніше коштом бюджету бордюри.

Крім цього, постійний цілодобовий шум від важковагових автомобілів під вікнами будинків створює дискомфорт мешканцям (заїжджають до 23:00, виїжджають з 4:00).

До того ж, від такої незаконної парковки бюджет міста не отримує ні копійки», – зазначає у зверненні Ihor Hrynko.

Представники Церкви Голгофа розводять руками, адже це вже не їх земельна ділянка. На водіїв вантажівок вони впливу не мають.

«Водії паркуються не на нашій території, тому впливу на них ми ніякого не маємо. Охоронець може їх попросити не паркуватися, але на це ніхто не зважає», – зазначає адміністратор Церкви Голгофа пан Ярослав.

Очікуємо відповіді від Сихівської районної адміністрації на звернення громадян щодо ліквідації незаконного паркування великогабаритного транспорту.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ