Еко-стежка «Зелена лінія» на Сихові: проєкт обіцяють реалізувати швидше, ніж запланували. Фото

Опубліковано:

Сихівчанам вже скоро презентують нову еко-стежку вздовж парку ім. святого Папи Римського Івана Павла II. На велопішохідній зоні вже встановили бордюри практично усією довжиною від вулиці Лісної до Гната Хоткевича.

Як зазначає підрядник, а це представники будівельної компанії «Вельт Капітал», встановлення бордюрів планується завершити до кінця цього тижня.

Зелена лінія Сихова

«Встановлення бордюрів вже на завершальному етапі, залишилось декілька метрів. До кінця року заплановано завершити формування еко-стежки. Доріжка буде засипана спеціальним відсівом щебеню помаранчевого кольору», – зазначає представник підрядної будівельної компанії «Вельт Капітал» Михайло Василишин.

Зелена лінія Сихова

Велопішохідна доріжка буде розділена навпіл «зеленими острівцями» 70 см шириною. На цих виступах заплановано встановлення освітлення та висадка газонного покриття.


«Велосипедна частина буде відгороджена від пішохідної стовпцями та «зеленою зоною». Фактично це буде технічна частина доріжки, адже саме посередині розміщуватимуть освітлення. Така концепція зроблена спеціально, аби не зашкодити багаторічним деревам», –  уточнює Михайло Василишин.

Зелена лінія Сихова

До кінця 2021 року заплановане завершення будівництва дорожнього покриття. Вуличні меблі, освітлення і завершальні етапи реалізації цього проєкту на Сихові можна очікувати до кінця наступного року.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ