На сихівському проспекті символічно висадили калину

калина
Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Сьогодні, 17 квітня, за ініціативи групи компаній «Шувар», нашої редакції, депутатів і партійців Львова та Сихівської райадміністрації на проспекті Червоної Калини висаджували кущі калини. Тепер наш Сихів став ще більш красивим!

«Ініціатива висаджувати на цьому проспекті червону калину – давня ідея і мрія депутата Львівської міської ради Романа Федишина. Ми знаємо небайдужих людей в громадських організаціях та депутатів, тому вони сьогодні з нами тут. Вони також вважають, що проспект Червоної Калини має свій символ. Разом з нами заступник голови Сихівської районної адміністрації та депутат районної ради Володимир Івасюк, депутати міської ради Ігор Шолтис та Іван Рудницький, хлопці-учасники бойових дій та небайдужі сихівчани», – розповідає Клавдія Гордієнко, голова ГО «Агрофорум» та заступниця директора оптового ринку «Шувар».

 

 

Цікаво, що для одної спільної справи зібралися представники різних партій – «Голосу», «Європейської солідарності», «Самопомочі».

А от чому калину висадили саме там, поділився з нами Володимир Івасюк: «Коли зробили трамвайну колію, уздовж неї також посадили калину. Проте вона боїться вітрів та певних ґрунтів, а біля колії внизу бетон, тому там цей кущ не прижився. Тут їй буде комфортніше. Крім того, стратегічно управління екології, розсаджуючи певні сорти, розробляє проєкт, відповідно до якого все й виконується й закуповується. Тобто, на цьому місці управління все погодило. Ми надалі будемо продовжувати такі гарні традиції та заходи. Наприклад, біля Сихівської райадміністрації є велике поле, яке виділене церкві. Разом з тим уздовж колії також є клумби, які також треба засадити деревами, але вже не калиною».

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дайджест новин Сихова: випуск №3

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ