Львів’янин отримав рік умовного терміну за водіння без прав

Опубліковано:

Фото: Патрульна поліція Львівської області

 

Сихівський районний суд виніс вирок львів’янину, який у листопаді минулого року не маючи прав у стані алкогольного сп’яніння керував автомобілем. Про це повідомили на офіційній сторінці Патрульної поліції Львівської області у Фейсбук.

17 листопада минулого року правоохоронці затримали водія автомобіля Honda Accord на вулиці Хуторівка за порушення ПДР. Під час бесіди з 34-річним чоловіком патрульні з’ясували, що він за рішенням суду позбавлений водійського посвідчення за нетверезе водіння. Тобто, водієві уже загрожувала відповідальність за ст.382 (Невиконання судового рішення) ККУ.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт умисного невиконання рішення суду.

Додатково під час затримання поліцейські виявили, що в крові у водія високий вміст алкоголю, а пасажир мав при собі наркотичні речовини. 

Сихівський райсуд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення. Основним покаранням для 34-річнього водія призначили позбавлення волі терміном на 1 рік. Проте, львів’янин визнав власну вину і враховуючи те, що раніше затриманий не мав судимості, йому дали випробувальний термін на 1 рік.

Протягом року порушник повинен періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання.

Додамо, що у випадку, якщо порушник вчинить аналогічне порушення до кінця випробувального терміну, то потрапить за ґрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові з вікна випав п’яний чоловік.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ