Після бійки водіїв, один з них потрапив до лікарні

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

У суботу, 25 квітня у Львові на вулиці Спокійній стався конфлікт між двома водіями. Один із учасників конфлікту наніс тілесні ушкодження іншому водію, зірвав номерний знак і поїхав з місця події. Пізніше патрульні розшукали винуватця на вулиці Чукаріна, повідомили у пресслужбі поліції.

В суботу вдень патрульні поліцейські отримали виклик про конфлікт на вулиці Спокійній. Внаслідок конфлікту одного з учасників госпіталізували з підозрою на перелом ребер з пробитою легенею. Водія терміново забрали на операцію. 

“Двоє водіїв автомобілів марки Volkswagen не поділили дорогу. Зрештою, зупинилися і почали вирішувати конфлікт силою. Невідомий, який їхав позаду потерпілого нанісши тілесні ушкодження, зірвав номерний знак з іншого автомобіля поїхав з місця події”, — розповіли патрульні. 

Пізніше номерний знак автомобіля знайшли на вулиці Роксолани. А завдяки Центру безпеки міста, водія, який втік з місця події вдалось знайти на вулиці Чукаріна. Автомобіль зафіксувала камера спостереження. 

“Поліцейські почали опитувати мешканців усіх квартир і встановили ймовірного зловмисника. Ним виявився 31-річний львів’янин, який  відмовився відчиняти двері і повідомив, що буде спілкуватися з поліцейськими лише в присутності адвоката”, — додають у пресслужбі патрульної поліції. 

Інформацію про подію передали у Франківський відділ поліції, далі справою займаються слідчі.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ