Львівських контролерів одягнули в форму

Опубліковано:

Фото: Львівська міська рада

 

Від сьогодні, 21 квітня у львівських трамваях та тролейбусах контролери працюватимуть у формі. Про це повідомили на сайті ЛМР.

Контролери працюватимуть в форменому одязі в тестовому режимі під час карантину.

Форма контролерів чорного кольору з шевронами з зображенням логотипу підприємства. Також працівники можуть одягати захисні світловідбивальні жилети. Та в зв’язку з запобіганням поширення коронавірусної інфекції контролери повинні вдягати засоби індивідуального захисту: маски, рукавиці тощо.

«Варто зауважити, що форма не є обов’язковим атрибутом ідентифікації контролера. Відповідно до п. 6.4.1.1. Правил користування міським електричним транспортом у м. Львові, затверджених рішенням Львівської міської ради № 361 від 06.04.2018 року, контролер зобов’язаний мати при собі службове посвідчення, жетон та квитанції відповідного зразка», — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Та чи доцільно одягати контролерів у форму саме зараз, коли у трамваях і тролейбусах їздить по декілька пасажирів? Як гадаєте?

І якщо контролерам не обов’язково бути в формі виконуючи посадові обов’язки, то чи доцільно саме під час карантину витрачати кошти міста на її закупівлю?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ пропонує продовжити карантин до 12 травня.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ