Депутати підтримали петицію щодо розвитку інфраструктури в районі «Арени Львів»

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Сьогодні, 20 лютого депутати ЛМР підтримали петицію щодо облаштування інфраструктури в районі «Арени Львів». 

На засіданні депутатів ЛМР прийняли петицію з назвою “Облаштувати освітлення, хідники та продовжити лінію руху громадського транcпорту від Стрийського автовокзалу до житлових будинків по вул. Стрийській, 99а, 103, 111 б, в, 115, 115 б,в”. 

2 грудня її зареєстрував львів’янин Андрій Глуховський. Автор вимагає зробити вуличне освітлення, тротуар, облаштувати велодоріжку від Автовокзалу (вул.Стрийська,109) до «Арени Львів», а також  продовжити рух громадського транспорту з облаштуванням зупинок. 

“Мікрорайон від Автовокзалу (вул. Стрийська, 109) до стадіону «Арена Львів»  активно розбудовується. Кількість людей, які заселяються на постійне місце проживання щодня збільшується. Працюють магазини, центр дитячого розвитку, перукарні інше.  Але, крім відсутності дорожнього освітлення, тротуарів є величезна потреба продовжити лінію руху громадського транспорту від зупинки «Автовокзал» до житлових будинків. Добирання без освітлення, без тротуарів по проїжджій частині дороги дуже небезпечне”, — йдеться у тексті петиції.

Протягом 30-ти днів Департамент житлового господарства та інфраструктури розробить проєкт реалізації електронної петиції та скерує її на затвердження комісії інженерного господарства ЛМР. 

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ