Старий Сихів назвали найбезпечнішим мікрорайоном у Львові

Опубліковано:

Фото: Інститут міста

 

Львів’яни назвали мікрорайони, у яких почувають себе найбезпечніше. Про це йдеться у результатах соціологічного опитування “Якість життя у Львові 2019” який реалізували в КУ Інститут міста. 

Найбезпечніше почувають себе мешканці мікрогромад  Старого Сихова (3,86 балів), на другому місці — Дністерська (3, 59 балів), а на третьому — Володимира Великого-Новий ЦУМ(3, 58 балів). 

Почуття безпеки пов’язане із такими факторами як: сварки між сусідами, кишенькові крадіжки, сутички із людьми у стані алкогольного сп’яніння, ДТП, вандалізм, крадіжки автомобіля, грабіж, вбивство та зґвалтування. Оцінка безпечності місця залежить від часу доби, наприклад, у світлий час — 4, 04 із 5 балів, а у вечірній — 2, 89. 

Найнебезпечнішим мікрорайоном львів’яни назвали Топольну-Замарстинів (2, 34), далі йде 700-річчя-Чорновола (2,35), і на третьому місці — Стрийський парк-Зелена (2,39). 

Детальніший звіт соціологічного опитування можна почитати за посиланням.

Нагадаємо, що якість життя у Сихівському районі мешканці оцінили на 3,45 балів із 5 можливих. 

Додамо, що опитування проводилось від серпня 2019 року серед 1200 мешканців Львова, яких поділили між 40 мікрорайонами. Похибка вибірки не перевищує 2,89%.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ