У Wiki-бібліотеці на Сихові навчатимуть писати статті до Вікіпедії

Опубліковано:

Фото організаторів

 

1 лютого, в суботу о 14:00  львів’ян запрошують на зустріч у WIKI Бібліотеці (пр. Червоної калини, 58), де кожен охочий зможе спробувати себе у написанні статті до Вікіпедії. 

Зустріч відбудеться в рамках “Вікімарафону 2020”  — це щорічна акція, ідея якої полягає у тому, щоб запросити всіх охочих написати до української Вікіпедії як мінімум одну статтю і у такий спосіб долучитися до створення і розповсюдження вільних знань. Цьогоріч у рамках Вікімарафону відбудеться понад 40 подій по всій Україні.

“Зараз українська Вікіпедія налічує понад 980 тисяч статей. Це один із найпопулярніших веб-ресурсів в Україні: щомісяця його переглядають майже 60 мільйонів разів. Привітайте найбільше джерело знань українською мовою в інтернеті з днем народження, створивши хоча б одну нову статтю. Редагувати Вікіпедію може кожен, приходьте на вікізустріч і ми розкажемо як! Учасники, які створять статті у Вікіпедії, отримають сувеніри від «Вікімедіа Україна»”, — розповіли координатори. 

 Участь у події безкоштовна. Єдине побажання організаторів — взяти з собою ноутбук або планшет.

Додамо, що громадська організація «Вікімедіа Україна» є регіональним відділенням «Фонду Вікімедіа» в Україні, що займається популяризацією вікіпроєктів «Фонду Вікімедіа», найвідомішим серед яких є Вікіпедія, а також залученням до онлайн-енциклопедії нових знань і користувачів та розвитком вікіспільноти в Україні.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ