Як жінці знайти своє призначення? Кілька порад від Роксолани Токарської

Роксолана Токарська

Опубліковано:

Я завжди мріяла ділитись своїм досвідом і знаннями. Надихати жінок на саморозвиток. Мій блог – це практичні інструменти та рекомендації, беріть – і користуйтесь.

Як знайти своє призначення?

Кожен з нас хоча б раз у житті запитував себе: як знайти своє призначення? Яка місія мого життя? Для чого я тут?

Знайти своє покликання в цьому світі дуже важливо, мабуть, це найголовніша мета в житті. Тих, хто знайшов свою дорогу, свою справу, до якої лежить душа, завжди буде супроводжувати успіх, і життя перетвориться на свято. Але як знайти свою пристрасть, свою мету і своє призначення? З чого почати?

  • Згадайте, ким ви хотіли стати, коли були дитиною.

Це простий, але дійсно ефективний спосіб знайти своє призначення. Також можна скласти список речей, якими ви в той час любили займатися, та ігор, якими розважалися.

  • Створіть перелік того, чим вам зараз подобається займатися.

Хобі, захоплення, те, як вам подобається проводити час. Потім подумайте над кожним пунктом: чи хочете ви присвятити цьому хоча б рік свого життя?

  • Спробуйте визначити, які сфери життя вас найбільше цікавлять.

На які теми ви любите спілкуватись з друзями. Які запитання забиваєте у Google і які книги читаєте.

  • Постарайтесь знайти ту діяльність, якою ви могли б займатися не за гроші.

Уявіть собі, що ви успішна, реалізована людина з мільярдом доларів на банківському рахунку. Чим би ви тоді займались?

Візьміть відпустку і просто відпочиньте, викиньте мотлох з вашого будинку та вашої голови, перемикніть себе – часто це допомагає побачити нові горизонти.

Пам’ятайте про те, що успіх – це не щось зовнішнє, що можна порахувати чи доторкнутись. Це відчуття внутрішньої гармонії, спокою і щастя. Воно з’являється тільки тоді, коли людина займається тим, що по-справжньому любить. Щастя приходить до тих, хто діє відповідно до своєї природи, виконуючи свій обов’язок.

Роксолана Токарська, мама, депутатка, маркетолог, громадська діячка

Блог – це місце, де автори можуть висвітлювати свої суб’єктивні думки та пропозиції. Редакція «Сихів.Медіа» може не погоджуватись з думкою автора, проте кожен має право висловитись.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ