Чи готовий Львів до опалювального сезону?

Опубліковано:

Станом на сьогодні, 5 жовтня, Львів готовий до опалювального сезону. Всі об’єкти, які потребують резервних джерел живлення, забезпечені ними. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

Цього сезону буде забезпечення паливом на понад 400 тис. тонн, а резервними джерелами живлення забезпечено 126 об’єктів: котельні, центрально-теплові пункти.

“У нас випробувано 100% мереж, проведено підготовку всіх джерел, які генерують теплову енергію, підписано 92% актів готовності систем опалення в житлових будинках. В управлінських комунальних компаніях готовність 100%, проте трохи відстаємо по будинках ОСББ і ЖБК, але ми вже закликали працівників пришвидшити підписання цих актів”, – прокоментував Орест Тимчишин.

Як повідомив директор ЛМКП “Львівтеплоенерго” Олександр Одинець, всі плани підприємства щодо підготовки реалізовані, всі мережі готові. Об’єкти мають резервне живлення, а будинків заповнено 90%. “Залізничнетеплоенерго” також готове до сезону. За словами директора Валентина Вольського, будинки, які входять в комунальні компанії повністю заповнені, але ще продовжується заповнення будинків ОСББ і ЖБК.

Щодо навчальних закладів, то начальник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк запевнив, що всі заклади будуть мати опалення.

“Навчальні заклади готові до того, щоб було тепло. Звернень ще не маємо, бо на вулиці не є холодно, але коли температура буде опускатись, то в нас є всі умови, щоб за запитом школи чи садочку, їм було подано опалення”, – зазначив начальник управління освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті Зубрівська-Зелена демонтують вуличне огородження

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ