На Новому Львові збудують багатофункціональний комплекс

Опубліковано:

На території колишньої промислової зони на вулиці Навроцького, що у Сихівському районі збудують багатофункціональний комплекс із вбудованими громадськими приміщеннями, дитсадком і житлом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради у п’ятницю, 14 липня.

Йдеться про забудову ділянки площею майже 1,4 га на вул. Навроцького, 69. На території розташовані кілька занедбаних господарських будівель до яких ведуть недіючі залізничні колії. Натомість на території планують збудувати багатофункціональний комплекс із житлом на верхніх поверхах, вбудованими громадськими приміщеннями, дитсадком і житлом. Згідно з МУО, висота будівель коливатися від 23,7 до 57,7 м.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, житло в цьому комплексі займатиме менше 40% й загалом у ЖК розмістять 247 квартир і 344 підземних паркомісць.

Дозвіл на будівництво отримала компанія ТзОВ “Львівське спеціалізоване підприємство по матеріально-технічному забезпеченню”, яка зареєстрована понад 26 років тому за адресою будівництва. Власниками компанії є львівʼяни Юрій Ростоцький та Ігор Павлиш, який є власником мережі атпек “3І”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінено проєкт будівництва навпроти парку “Боднарівка”


Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ