Сихівський САД Боско став “Спільнотою року”

Опубліковано:

Молодіжна комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ номінувала САД Боско на звання “Спільнотою року”.

САД Боско – це молодіжна організація, яка працює при церкві Різдва Пресвятої Богородиці 22 роки. Займається організацією таборів для дітей, проводять ораторії та різні неформальні події, такі як: гаївки, пікніки, вертепи та допомагають розвитку молоді. 

“Є велика кількість дітей, які сильно потребують уваги, незважаючи на те, що вони живуть в порядних сім’ях. З приходом літа, коли батьки працюють їм складно поєднати робочий час та час з дітьми, тому зараз Сад Боско займається організацією літніх таборів на Сихові і також у  Львівській області” – розповідає аніматорка Анастасія. 

У спільноті САД Боско проводять навчання для майбутніх аніматорів, де кожен охочий може долучитись до спільноти. Учні повинні пройти трирічну школа навчання, проте вже після першого року кожен з них зможе стати наставником для дітей на “Веселих канікулах”.

Аніматори, що опікуються дітьми, попередньо навчаються терпеливості і вмінню поводитися з малечею у спільноті Сад Боско. І вже кілька років, як вони організовують схожі табори у парафіях області. 

«Ми дякуємо усім малятам, котрі спішать до нас на ораторії та канікули! Ми дякуємо усім батькам, які довіряють нам своє найрідніше! Ми дякуємо усім, хто мотивує нас! А особливо ми дякуємо Богу за Його любов та підтримку», ― написали на своїй сторінці активісти спільноти САД Боско.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівський “Розсадник” запрошує до клубу міського садівництва.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ