У школах будуть працювати Школи дозвілля

Опубліковано:

З понеділка, 5 червня, у міських закладах освіти розпочинають працювати Школи дозвілля. Про це розповіли в управлінні освіти Львівської міської ради.

Цьогоріч після завершення навчального року у кожному львівському закладі освіти проведуть Школи дозвілля. Вони не є аналогами літніх таборів, проте організатори, тобто самі вчителі закладів освіти обіцяють, що діти за цей час зможуть освоїти нові навички, розширити кругозір та отримати неймовірні спогади, які залишаться з ними надовго. 

За словами керівника управління освіти Львова Андрія Закалюка, Школи дозвілля – це організація різних форм дозвілля для учнів львівських шкіл, де будуть поєднані освітня, творчо-пізнавальна, розвиткова діяльності, а також відпочинок, проєктно-дослідницька діяльність та екскурсійно-краєзнавча робота.

«Якщо ваші діти мають бажання цікаво і насичено провести ще 2 тижні у школі – просимо зголошуватися та звертатися до керівників своїх навчальних закладів», – звернувся до батьків керівник управління освіти Андрій Закалюк.

У Школах дозвілля різних навчальних закладів будуть охоплені учні початкових класів, середніх та подекуди старших, хоча найчастіше під час літніх канікул вони функціонуватимуть для дітей саме молодших класів.

Як розповідає завідувачка сектору розвитку загальної середньої освіти управління освіти Львова Ольга Браницька, кожна Школа дозвілля функціонуватиме відповідно до заяв батьків. Тобто, якщо мати чи батько проявлять бажання, щоб їхні діти відвідували таке дозвілля, школи їх організують.

“Робити таке дозвілля для школярів — дуже гарна ідея, адже можна не лише гарно, цікаво та креативно провести час, а й чогось навчитись”, — додала Ольга Браницька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сихівському районі відкрили простір для дітей та молоді

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ