Сихівчан запрошують на благодійний концерт та аукціон

Опубліковано:

В суботу, 11 березня, сихівчан запрошують поспівати разом з гуртом Авіатор, Андріаною та Андрієм Князем і зібрати кошти на банні комплекси для бійців 103 та 125 бригад, а також на авто для 71 єгерської десантно-штурмової бригади.

“Ветеран Медіа” спільно з БФ “Razom for Ukraine” запрошують сихівчан разом поспівати та розіграти на аукціоні військові артефакти та трофеї. Захід розпочнеться о 19:00 в сихівському ресторані “П’ятниця”, що на вул. Зубрівська, 38. Кошти збирають для двох надважливих цілей:

  • перша – 150 000 грн на повнопривідне авто для 71 єгерської десантно-штурмової бригади. Долучитись можна тут: https://send.monobank.ua/jar/8jiztRRDdi
  • друга – продовження збору для придбання двох банних комплексів для Захисників з львівських 103 та 125 бригад ТРО. Для їх придбання ще необхідні 840 000 гривень. Допомогти хлопцям можна тут: https://send.monobank.ua/jar/71p1qTQTwD

Вхід на акустичний вечір за благодійний внесок у розмірі від 300 гривень. Ці кошти допоможуть нам зібрати необхідну суму для наших воїнів. Для тих, хто не зможе відвідати захід – монобанки вже активні і ви можете зробити свій внесок в наближення нашої Перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові запрацював спорткомплекс “Мандаринка”.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ