В стипендійний фонд імені сихівчанина Олега Воробйова зібрали понад півмільйона гривень

Опубліковано:

Випускники Бізнес-школи УКУ зібрали 550 000 гривень та передали кошти у стипендійний фонд імені Олега Воробйова, який загинув на фронті 30 травня цього року в бою з російськими окупантами. Понад півмільйона гривень УКУ вдалось зібрати завдяки вхідним квиткам на щорічну подію Бізнес-школи УКУ, Благодійному аукціону, лотереї та благодійним внескам.

Олег – учасник програми Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ. COO у The Spares Expert LtD, засновник курсу психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції “Щасливі разом”. Боєць служив у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних сил України. В Олега Воробйова залишилися дружина, син та донька, сім’я мешкала в Сихівському районі.

Мета Бізнес-школи УКУ зібрати 75 тисяч доларів у сталий фонд, який дозволить генерувати стипендію імені Олега Воробйова та відповідно покривати витрати на навчання студента/студентки в університеті щороку. Наразі вдалось зібрати 20% від необхідної суми.

“Усі кошти з вхідних квитків, а це 110000 грн, Бізнес-школа УКУ скеровує у стипендійний Фонд УКУ імені Олега Воробйова. Ми вперше провели Благодійний аукціон, лоти для якого надали випускники та друзі УКУ, і він зібрав понад 330 000 грн. Лотерея з подарунками від випускників та команди УКУ додала понад 41 000 грн. Прямі внески у Фонд від випускників і учасників магістерських програм Бізнес-школи УКУ під час події склали 55 000 грн. Кошти з благодійних коктейлів від наших друзів Bar Bro понад 12 000 грн ми також скеровуємо у Фонд”, – розповіли на офіційній сторінці Бізнес-школи УКУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів’яни просять посмертно присвоїти звання Героя України Олегу Мазуру.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ