Опалювальний сезон для населення: сьогодні тепло отримають до 85% львів’ян

Опубліковано:

Сьогодні, 14 листопада, у Львові розпочали подачу тепла для населення. Відновлення опалення проводять поетапно, наразі поривів не зафіксовано. За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, станом на зараз тепло подано до 70% будинків, до кінця дня тепло подадуть до 85% львівських будинків.

Проблемою у відновленні подачі тепла до будинків є повільне розпломбування лічильників на котельнях працівниками АТ “Львівгаз”. Якщо лічильник на котельні не розпломбований, котельню не можуть запустити в роботу і, відповідно, подати опалення до будинків, які ця котельня обслуговує. Станом на зараз ще 89 лічильників треба розпломбувати.

“Хочу наголосити, що тепло ми подали до будинків. Далі необхідно щоб голови ОСББ, ЖБК, управляючих компаній взяли тепло – відкрили засувку і тепло зайшло в будинок”, – наголосила Ірина Маруняк.

В АТ “Львівгаз” запевняють, що до кінця тижня всі лічильники мають розпломбувати. В компанії розповіли, що її працівники працюють над розпломбування газової мережі всієї Львівської області. Відтак щодня працівники розпломбовують 30-40 об’єктів, а цей процес є трудомісткий, потребує часу та робочої сили, якої бракує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові Львівводоканал відкрив “Центр води”.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ