Відомий хірург з Туреччини безкоштовно прооперує маленьких пацієнтів Чорнобильської лікарні

Опубліковано:
Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр

Пластичний хірург Хакан Агір, який родом з Туреччини, знову оперуватиме та консультуватиме в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, що на вул. Дністерській. Протягом цього тижня львівські лікарі спільно з Хаканом Агіром планують провести близько 20 складних операцій.

Під час попередніх спільних консультацій команда львівських хірургів разом з Хаканом Агіром обрали близько 10 складних випадків для проведення операцій під час цього візиту турецького спеціаліста. Запрошений спеціаліст зазначає, що мета його приїзду – не лише благодійність, але й обмін досвідом.

“Наш друг з Туреччини стримав свою обіцянку: восени приїхати у Львів і продовжити безкоштовні хірургічні втручання діткам з важкими патологіями обличчя та тіла. На цей тиждень уже заплановано близько 20 складних операцій: видалення злоякісних пухлин, судинних мальформацій, реконструкція вроджених вад обличчя тощо. Найменшому пацієнту, якого турецький колега прооперує у цей візит, 6 місяців”, – розповіли в пресслужбі медичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівське “Джерело” навчатиме, як надавати послугу раннього втручання дітям з труднощами розвитку.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ