Львів’янин пропонує облаштувати простір на перетині Володимира Великого та Стрийської

Опубліковано:

Мешканець Львова пропонує облаштувати громадський простір на перетині вулиць Володимира Великого та Стрийської, аби врятувати територію від забудови в майбутньому. Чоловік створив електронну петицію та закликає підписати її львів’янам.

Чоловік закликає врятувати простір, адже, на його думку, велика кількість новобудов в мікрорайоні тягне за собою багато проблем у довгостроковій перспективі і лише питання часу коли розпочнуть будівництво навпроти колишнього ЛАЗу.

Автор петиції не називає конкретного рішення як врятувати територію, проте пропонує кілька прикладів, як її можна покращити. Чоловік наголошує, що ця ділянка, поруч з видавництвом “Вільна Україна”, є важливою для міста, адже через неї курсує багато громадського транспорту, а також ця дорога веде до аеропорту.

“Думаю, що найкращим варіантом можна зробити озеленення ділянки, віддавши архітекторам завдання зробити сучасний видовий парк, в який із задоволенням ходитиму як іноземці, так і місцеві жителі, наприклад, використовуючи цікаві ідеї, як відкритий парк павичів у Празі.

А під самим парком зробити велике паркування, в якому вже є великий попит, оскільки неподалік планується будуватися готель, а також велика кількість новобудов, в яких вже всі паркомісця розкуплені, а деякі з них навіть на половину не зведені. Таким чином, це допоможе уникнути нагромадження машин і принесе прибуток місту з різних точок зору,” – зазначає Бабіч Сергій, автор петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хоткевича з’явиться велосмуга в напрямку парку.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ