Адмінцентр швидкого реагування поліції на Стрийській запрацює в 2023 році

Опубліковано:
Львівська обласна державна адміністрація

В Центрі швидкого реагування на злочини, що на Стрийській, 105, тривають будівельні роботи. Про хід будівництва та зміни в реалізації проєкту розповіли в Львівській обласній військовій адміністрації.

За проєктом на вул. Стрийській, 105 зосередять слідчі та кіберполіцейські служби, кримінального аналізу, корпус оперативно-раптової дії та операторів лінії “112”.

“Центр працюватиме на базі нової адмінбудівлі Поліція Львівської області. Попередня вартість робіт – 6 мільйонів євро. Проєкт “Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові” розпочали ще у 2019 році в межах тристороннього співробітництва України, Польщі та Білорусі, але зараз, зі зрозумілих причин, білорусь не є серед учасниць ініціативи, тож проєкт дофінансовують європейські країни”. – розповідає голова ЛОВА Максим Козицький.

За умовами тендеру на будівництво Центру, який провели в 2021 році у системі Prozorro, роботи мали завершити до кінця 2021 року. Проте, за актуальною інформацією ЛОВА, попередньо центр має запрацювати у 2023 році.

Нагадаємо, що ведення будівлі розпочали ще у 2013 році, проте тоді вона створювалась для тогочасної міліції, проте в 2014-му будівництво призупинили та створили новий проєкт адмінцентру швидкого реагування, реалізація якого розпочалась у 2019-му.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Санта-Барбарі облаштують новий сквер.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ