Сихівчан запрошують на обговорення проблем та перспектив вулиць району

Опубліковано:
Олег Шмід

В четвер, 15 вересня, відбудеться обговорення проблем та перспектив розвитку простору на проспекті Червоної Калини-Хоткевича, вул Скрипника та Драгана. Розмова відбудеться в рамках проєкту “Перепланування вулиць Львова на безпечні та екологічно чисті”, який фінансується Фондом підтримки кліматичного фінансування міст та реалізується спільно з GIZ та Європейським інвестиційним банком.

Проєкт сприяє удосконаленню дорожньої інфраструктури та підвищенню безпеки руху у 5 львівських локаціях, а саме на Сихові, в Рясному та в районах вулиць Любінська-Кульпарківська, Городоцька, Варшавська-Чорновола.

Зустріч щодо Сихівського району відбудеться завтра о 15:00 в стінах Львівської міської ради. Для участі необхідна попередня реєстрація за номером: (096) 279-52-01.

Участь в стартових зустрічах з громадськістю візьмуть участь представники проєкту Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ, City Climate Finance Gap Fund, Львівська міська рада, а також експертні команди “Ежіс Україна”, “Оресунд” та “Златограф-Проєкт”, які стали переможцями проведеного тендеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майно Львівського ізоляторного заводу арештували через його російських власників.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ