ІСІ шукає волонтерів

Опубліковано:
Інститут соціальних ініціатив

У наш час бути волонтером – це те ж, що наблизити час до перемоги. ГО “Інститут соціальних ініціатив” запрошує волонтерів у різних сферах до співпраці. Форма для реєстрації за посиланням.

Ініціативи від ІСІ показують, як робити корисні справи. Освітній напрямок, підтримка у медіа, допомога в діяльності центрів “Оріяна+” та “Udoma”. Соціальні проєкти – це лише кілька напрямків, які пропонує Інститут. Разом з іншими волонтерами ви зможете реалізувати власний потенціал, навчитись чомусь новому і водночас зробити життя інших львів’ян кращим.

Щоб модератори змогли з вами зв’язатись, у реєстраційній формі необхідно вказати особисті дані та конкретні напрямки волонтерства, які вас цікавлять.

Додамо, що ініціативи від ІСІ – цікаві для людей будь-якого віку. Наприклад, нещодавно підійшла до кінця  друга зміна літнього дитячого табору у рамках проєкту “Udoma centre”. Діти розвинули свої креативні навички,і підготували дуже цікаву виставу. В цей час для дорослих проводяться лекції на різну корисну тематику: освіта, бізнес, психологія тощо. Усі ініціативи безкоштовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здай корки на переробку й допоможи пораненим військовим: підтримайте петицію

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ