Сміттєвий майданчик, що перетворився на сміттєзвалище з антисанітарією

Опубліковано:
Юрій Циндра

Сьогодні, 8 серпня, на гарячу лінію міста Львова надійшло звернення від сихівчанина Юрія Циндра. У своєму дописі чоловік скаржиться на сміттєве звалище на вул. Мишуги, 7.

Пан Юрій зазначає, що мешканці цього будинку вже декілька років просять Сихівську адміністрацію перенести сміттєвий майданчик. Один з варіантів — на розі вулиць Ярославенка та Панаса Мирного.

“Причин достатньо. Відстань до будинку менш як 10 метрів, постійна антисанітарія, щурі як “коні”, безхатьки, які постійно перебирають сміття та справляють свої природні потреби. І це все під вікнами будинку і на очах дітей, які гуляють біля будинку…

При таких температурах мешканці не можуть відкрити вікна, оскільки їдкий сморід роз’їдає очі. А проходити повз сміття взагалі страшно, бо щурі не реагують на вас і можуть в будь-який момент на вас накинутись”, — повідомляє чоловік у своєму дописі.

Звернення сихівчанина скерували в РА Сихівський район. Як повідомили в ЛКП “Житловик-С”, комунальники замовили машину для вивозу негабаритних твердих відходів, роботи заплановано провести в термін до 12.08.2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення 23-го на автовокзал та тролейбус до площі Кропивницького. Які зміни чекають сихівчан з 10 серпня

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ