На Сихові створять мурал присвячений Герою Юрію Руфу

Опубліковано:
Наш Київ

Сихівські громадські активісти, волонтери, військові та друзі Юрія Руфа оголосили збір коштів на створення масштабного муралу та облаштування меморіальної дошки в пам’ять про Героя. На одній з сихівських багатоповерхівок намалюють мурал на 145 м2.

Для реалізації задуму сихівчани відкрили збір – необхідно 115 тис. гривень. Ці кошти ініціатори проєкту спрямують на підготовку будинку, створення муралу, а саме на фарби та роботу вуличного художника, та виготовлення меморіальної дошки. Риштування для роботи художника безкоштовно надасть ЛМР.

“Юрій Дадак був відомий не просто як солдат ЗСУ, а перш за все як людина, яка впливала на патріотичний дух, зокрема молоді в Україні. Чесно кажучи, власне це найбільша втрата, окрім того, що втратила дружина, родина і двоє його доньок, багато втратив патріотичний рух. Юру розумів важливість україномовного Ютубу, і україномовних жартів, і фізичного розвитку і в цьому велика втрата. Чому потрібен мурал саме зараз? Це сучасний спосіб нагадувати про наших сучасних героїв, тому ми реалізуємо цей проєкт, аби ідея Руфа надалі жила і розвивалась.

Чесно кажучи, я дуже хочу, аби колись знайшлась людина, яка буде продовжувати робити те, що він,” – розповіла одна з авторок ініціативи сихівчанка та народна депутатка Наталія Піпа.

Збір коштів проводимо на картку: 4441114457586715 Галина Прядка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулиці ім. Юрія Руфа (Дадака) у Львові таки бути.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ