Не випускний, а ярмарок: сихівські діти зібрали для ЗСУ понад 15 тисяч гривень

Опубліковано:
Леся Дутко

Учні сихівської школи №98 відмовились від звичного святкування останнього дзвоника, натомість діти організували ярмарок, аби зібрати кошти для військових. Діти тиждень власноруч створювали прикраси та випікали смаколики, щоб продати їх у сквері Гідності. Редакція “Сихів.Медіа” поспілкувалась про альтернативне святкування завершення шкільного року з мамою однієї з учениць.

На благодійному ярмарку, який організували учні 4-В класу спільно зі спільно з кав’ярнею “Крем-Джем” вдалось зібрати 300 злотих та 14 860 гривень для хлопців і дівчат, які боряться з окупантами. Кошти, зібрані на ярмарку, діти передали волонтерам зі штабу Ольги Тесляк, за зібрану суму планують купити дрон для військових.

“Це була наша альтернатива випускного. Протягом тижня діти виготовляли різні вироби: ангелики, обереги, патріотичні браслети тощо. Фіксованої ціни не було, учні рекламували свою продукцію і кожен охочий робив свій внесок на підтримку армії.

Вогонь, який горів в очах дітей, не можливо передати словами. Теперішні діти відкриті, працьовиті, вмотивовані. Наш захід мав на меті не лише зібрати кошти для воїнів, а й показати учням гарний приклад того, що все можливе, якщо захотіти, і навіть бажання кількох людей може змінити світ,” – розповіла мама школярки Леся Дутко.

Окрім цього, діти та батьки провели ще один захід. У сквері Гідності, біля пам’ятника Матінці Божій, учні та батьки вшанували пам’ять усіх загиблих через війну дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю Некрасова можуть перейменувати на честь сихівчанина Юрія Руфа.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ