“Залатайте ями!”: сихівські дороги в вибоїнах

Опубліковано:
Гаряча лінія міста Львова

Львівські, зокрема сихівські, дороги “зійшли” разом зі снігом, який тане в місті уже з кінця січня. Ями утворились і на магістральних, і на маленьких вулицях. Сихівчани скаржаться в соцмережах, залишають звернення на Гарячій лінії міста Львова, а також створюють петиції. Приєднатись до збору голосів можна за посиланням.

Вул. Стрийська, Зелена, Трильовського, Сихівська, проспект Червоної Калини – цей список можна продовжувати довго, але краще один раз побачити.

У четвер, 3 лютого, львів’янин створив петицію “Провести невідкладний аварійний ямковий ремонт вулиць Львова”. Автор звернення закликає міську владу, районні адміністрації та комунальні підприємства, які відповідають за ремонтом доріг, провести невідкладні роботи. За словами автора, аварійний ямковий ремонт вибоїн необхідний в цю пору року.

“Цей тип ремонту гостро необхідний на цей час, адже стан доріг станом на 30 січня 2022 року дуже незадовільний, що може спричинити поломки приватного та комунального транспорту, а це своєю чергою чималі витрати. Також великі вибоїни стимулюють водіїв до виїзду на зустрічну смугу для об’їзду, а це своєю чергою збільшує ризик виникнення ДТП,” – додав Ядлось Адріан, автор петиції.

На сьогодні, 7 лютого, петиція зібрала 10 з 500 необхідних голосів для розгляду її депутатами ЛМР. На збір голосів у львів’ян є ще 56 днів. Допоможи пришвидшити розгляд питання – проголосуй за посиланням.

До слова, за інформацією пресслужби Львівської міської ради, комунальні служби міста щодня проводять роботи з ліквідації гостроаварійних ям холодним асфальтом.

«Ми зараз кожного дня робимо ямковий ремонт холодним асфальтом, адже постійні перепади температур найгірше впливають на якість доріг. Це найскладніше випробування для дорожнього покриття, тому ми не чекаємо весни, а працюємо вже. Якщо ви бачите якісь проблемні ділянки, телефонуйте на гарячу лінію міста, щоб комунальники могли оперативно спрацювати», – прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не сплатив борг? Попрощайся зі своїм автомобілем.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ