П’ятисекційні трамваї на Сихів: чому курсує один, а не два?

Опубліковано:
Роман Іванович

З січня цього року на трамвайному маршруті №8 курсують два п’ятисекційні трамваї, яку вміщають до 250 пасажирів кожен. Та чи справно працюють нові “Електрони” №1218 та №1219? Львів’яни помітили, що на маршрут №8 останніми днями виїжджав лише один з заявлених нових трамваїв, що стало причиною і коли на маршрут повернеться №1218 – читайте у матеріалі.

6 січня на маршруті №8 (вул. Вернадського – площа Соборна) почав курсувати перший (№1218) з 10 нових п’ятисекційних трамваїв «Електрон», які Львів отримав в грудні 2021 року. А з понеділка, 17 січня, на Сихів почав курсувати другий з бортовим номером 1219. Проте, львів’яни помітили, що уже наступного дня, 18 січня, на маршрут виїхав лише один з нових трамваїв.

В середу ситуація залишилась незмінною, на маршрут знову виїхав лише трамвай №1219. Львів’янин Роман Іванович звернувся на Гарячу лінію міста з проханням пояснити в чому проблема:

Прошу назвати причину, чому новий п’ятисекційний трамвай «Електрон» №1218 вже, як декілька днів, зник з трамвайних маршрутів? Попередньо повідомляли, що на вулицях міста курсує 2 нові п’ятисекційні трамваї, а насправді тільки один — №1219.

За інформацією ЛКП “Львівелектротранс”, через низький пасажиропотік у час свят трамвай №1218 було недоцільно випускати.Також у ЛКП зазначили, що сьогодні, 20 січня, після обкатки електротранспорту з пасажирами, тривають додаткові налаштування систем. Попередньо повернення трамвая №1218 на маршрут №8 планується завтра, 21 січня.

Вікторія Вітер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центри видачі е-квитків працюватимуть довше.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ