Як лікарі 8-ї лікарні повернули пацієнту змогу нормально ходити

Опубліковано:
ЛМР

57-річний Ігор встав на ноги завдяки старанням лікарів 8-ї лікарні. Був ризик, що він більше не зможе стояти, чоловік опустився наприсядки і лише так пересувався. Зараз пацієнт лікарні вчиться заново ходити.

Львів’янин Ігор переїхав зі Львова до села десять років тому. Він мешкав на горищі батьківської хати, де було холодно і яке було невисоким, а тому під час ходьби треба було підгинати ноги. Після першої зимівлі чоловік зауважив, що ходити йому стало важче і аби розрівняти ноги, треба було докладати зусиль.

«Симптоми, які минули з потеплінням, повернулися із першими прохолодними ночами. За наступну зиму ноги чоловіка зігнулися під кутом 90 градусів, і він більше нічого не міг з цим зробити. Хвороба прогресувала, у нього утворилися контрактури обох кульшових суглобів, колінних, м’язів та сухожиль..», – повідомляють у 8-мій лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова.

Брат Ігоря забрав його до Львова і два місяці намагався знайти лікарів. Зрештою, звернувся до хірургів 8-ї лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова.

Лікарям довелося працювати з кістками пацієнта. На щастя, операція пройшла успішно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль “Різдвяна радість-2022”: як це було. Фото

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ