Депутати хочуть збільшити бюджет Сихівської РА на 2022 рік

Опубліковано:

Бюджет Сихівської районної адміністрації на 2022 рік можуть збільшити до 114 млн гривень. Цю ініціативу підтримали вчора, 15 грудня, під час засідання постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

Станом на сьогодні це лише пропозиція, яку депутати мають затвердити ухвалою на найближчій сесії Львівської міської ради. Зазначимо, що наразі бюджет Сихівської РА становить 109 млн грн, його планують збільшити на 5 млн.

“Загальний бюджет – це стрічка на благоустрій Сихівського району, тобто, туди входить і поточний ремонт доріг, і встановлення нових дорожніх знаків, заміна старих, ремонт турнікетного огородження, зимове та літнє прибирання доріг, нанесення дорожньої розмітки. А також поточний ремонт хідників, пониження бордюрів, закупівля і встановлення смітників, лавок.

Тобто, це кошти для забезпечення щоденного життя району. Звичайно, якщо буде прийнято рішення про те, щоб збільшення суми для Сихівського району, то частину цих коштів ми використаємо на санітарне прибирання, а решту – на поточний ремонт доріг і тротуарів,” – прокоментувала голова Сихівського районної адміністрації Галина Гладяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слизькі дороги та тротуари – “тортури” для сихівчан.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ