Львів залишається в “червоній” зоні

Опубліковано:
Фото: Укрінформ

У понеділок, 22 листопада, відбулось засідання міської комісії ТЕБ і НС. Вона прийняла низку уточнюючих рішень щодо роботи закладів громадського харчування та проведенні масових заходів. Про це повідомляє перший заступник мера  Львова, Андрій Москаленко на своїй Фейсбук сторінці.

Він заявив, що незважаючи на те, що показники стабілізуються, у Львові все ж фіксується досить високий рівень захворюваності на коронавірус, тому місто продовжує перебувати в “червоній” зоні.

Так, станом на сьогодні у міських медичних закладах перебувають 693 особи, в реанімаційному відділенні – 56 осіб, на ШВЛ – 41 особа, померло за останню добу – 14 осіб. Саме тому місто продовжує перебувати у “червоній зоні”, – повідомив Андрій Москаленко.

Зокрема, Львівська міська комісія ТЕБ і НС прийняли ряд уточнюючих рішень:

  • Заборонено проведення будь-яких масових подій. Окрім тих, де всі організатори і відвідувачі вакциновані. А також не більше 50% заповненості площі чи зали.
  • Робота закладів громадського харчування дозволена лише за таких умов. 100% вакцинації у всіх працівників і відвідувачів. А також дотримання норм – не більше ніж 4 людини за столом і відстань 1,5 м, заповненість не більше 50%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рейсовий автобус? На Сихові курсуватиме міська електричка

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ