Проєктний менеджмент та 15 тис. грн дофінансування — як минув тренінг “Активні громадяни” на Сихові

Опубліковано:
Сихів.Медіа

Неформальна безкоштовна освіта для дорослих – тренд цієї осені у Львові. Цими вихідними, 9 та 10 жовтня, в WIKI Бібліотеці сихівчани навчались правильно створювати проєкти під час інтенсиву “Активні громадяни” від ГО “Інститут Суспільних ініціатив”.

“Активні громадяни” – це тренінг, який “ІСІ” щорічно проводить для сихівчан за методикою Британської ради. Інтенсив орієнтований на розвиток “м’яких” навичок в місцевих мешканців, які вони можуть використовувати для покращення життя в районі.

“Цього разу ми спілкувались в площині проєктного менеджменту, пояснювали яким чином можна формувати проєктні пропозиції і цим самим покращувати умови життя на Сихові. Цими вихідними учасники тренінгу прописували проєкти в сферах житлово-комунального господарства, освіти та соціального захисту. Такі заходи, як “Активні громадяни” необхідні і важливо, аби мешканці активніше використовували подібні інтенсиви та отриманні на них можливості та інструменти,” – прокоментував спікер тренінгу Ігор Шолтис.

У суботу, в перший день інтенсиву, учасникам тренінгу розповіли “базу” проєктного менеджменту, а також сихівчани дізнались про можливості фінансування та про проєкти соціальної дії. Тоді як у неділю, навчання було більш практичне та комунікаційне, адже кожен мав вигадати проєкт, який згодом може отримати дофінансування в розмірі 15 000 грн від Британської ради.

“Було корисно! Перш за все, тому що це нетворкінг, я познайомилась з активними сихівчанами. По-друге, дуже цікаво було послухати про програму та дізнатись про те, що від Британської ради можна отримати якісь гранти, я про це не знала,” – розповіла учасниця тренінгу Карина Кардаш.

До слова, у середу, 13 жовтня, в WIKI Бібліотеці відбудеться громадське обговорення екологічної ситуації на Сихові. Аби не пропустити важливу інформацію щодо дискусії, слідкуйте за оновленнями за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадський простір на Сихові: чого очікувати жителям району?

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ