30-хвилинна операція і львівський гімнаст знову повернеться на сцену цирку

Опубліковано:
8-ї міської клінічної лікарні

Лікарі 8-ї міської клінічної лікарні прооперували гімнаста львівського цирку за 30 хвилин.

У травмпункт 8-ї міської клінічної лікарні Львова звернувся повітряний гімнаст львівського цирку Сергій Кравченко зі скаргою на біль у руці, яку він пошкодив під час тренувань. Після обстеження йому поставили діагноз: «Травматичний розрив сухожилля лівого біцепса», повідомляє Zaxid.net.

Зі слів завідувача травматологічного відділення Юрія Вовчка, без операції у таких випадках обійтися неможливо. Допомогти чоловікові можна було двома способами: просвердлити кістку і прикріпити до неї розірвані тканини за допомогою спеціальних ниток, проте тоді потрібно буде близько місяця часу ходити у гіпсі та довготривала реабілітація. Така операція триває приблизно 1,5 години.

«Ми вирішили усунути цю проблему сучасним способом – прикріпили розірвані тканини до кістки за допомогою анкерного гвинта. Операція тривала всього 30 хвилин і дала хороший результат: пацієнт вже на третій день почав розробляти руку», – ділиться Юрій Вовчко

6 жовтня, після повторного огляду, гімнаст, Сергій Кравченко повідомив лікарям, що вже поступово повертається до звичних йому навантажень і незабаром працюватиме під куполом цирку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Подарунок” від невістки: насильство до свекрухи

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ