Хочеш стати частиною команди аніматорів САД Боско? Приходь на First Meeting!

Опубліковано:

Фото: САД Боско

 

Сихівських підлітків запрошують стати аніматорами “САД Боско”, що при храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Такі зустрічі щорічно організовують для бажаючих стати частиною великої команди, цьогоріч нових учасників чекатимуть у суботу, 9 жовтня.

Цього року First meeting стартує о 15:00 в актовому залі храму, для участі реєстрація не потрібна. Проте, організатори зазначають, що є вікові обмеження – 14+ та просять прихопити з собою горнята і термочашки для гарячого чаю.

Щороку на початку жовтня ми організовуємо First meeting – зустріч, куди запрошуємо охочих підлітків стати аніматорами в нашій спільноті. Саме цього дня розпочнеться їхня трирічна школа навчання, проте вже після першого року кожен з них зможе стати наставником для дітлахів на “Веселих канікулах”.

Цієї суботи ми вкотре хочемо довести, що бути аніматором – це класно, адже “САД Боско” не лише для тих, хто любить дітей. Тут багато інших активностей, які повною мірою можуть розкрити таланти всіх – навчання молодших, складання пісень, танців, духовні зустрічі, реколекції, інтеграція з іншими спільнотами Львова та області, а також знайомство з масою цікавих людей,” – Юля Бойчук, аніматорка спільноти “САД Боско.

У суботу аніматори зустрінуть учасників, проведуть з хлопцями та дівчатами гру для знайомства, а також більше розкажуть про “САД Боско” та про програму року. Опісля ж на учасників First meeting чекатиме мінівечірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівчан на дводенному тренінгу навчатимуть якісно розробляти проєкти.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ