“Подаруй тепло нашим захисникам” – благодійна акція Спілки багатодітних Львівщини до Дня захисника України

Опубліковано:

Фото: Спілка багатодітних сімей Львівщини “Щаслива родина”

 

Вже завтра, 14 жовтня уся країна відзначатиме День захисника України. У 2019 році Спілка багатодітних сімей “Щаслива родина” започаткувала акцію “Подаруй тепло нашим захисникам”.

Минулого року батьки та діти спілки протягом трьох тижнів пекли та розмальовували медові пряники для воїнів зі Сходу. Завдяки волонтерам яскраві смаколики та створені дітьми листівки потрапили до захисників нашої держави.

Цьогоріч Спілка хоче продовжити цю акцію з невеликими змінами. Діти та дорослі розмальовуватимуть футболки та хусточки — обереги для захисників та захисниць. А вже завтра, 14 жовтня, за участю багатодітних дітей Львівщини, яскраві подарунки передадуть на урочистій збірці біля пам’ятника Т. Шевченку.

“Ми хочемо передати тепло наших сердець, щоб вони відчували нашу підтримку і нашу вдячність їм!” — поділилась Оля Ярмолюк, голова Спілки багатодітних сімей Львівщини “Щаслива родина”.

Додамо, що Спілка та її члени запрошують долучитись до акції усіх небайдужих. Аби втілити у життя задум, потрібно допомогти закупити футболки та фарби для тканин. І сьогодні, 13 жовтня о 18:00 в бібліотеці №33, що на вул. Хуторівка, 24, кожен дорослий та школяр може прийти та взяти участь в створенні цих оберегів.

Окрім членів спілки Сихівського району, до виготовлення подарунків захисникам і захисниця України, долучились мешканці Жовківського району, які власними руками створили десятки блакитно-жовтих браслетів. Та жителі Сокальського району, які цього року пекли пряники і власноруч робили листівки для воїнів на Сході.

Спілка закликає не бути байдужими та допомагати іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія одного проєкту. Проспект Вернадського.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ