«Львівобленерго» починає прийоми за попереднім онлайн-записом

Опубліковано:

Фото: Твоє місто

 

Від сьогодні, 8 жовтня, ПрАТ «Львівобленерго» розпочинає прийом відвідувачів за попереднім електронним записом, який доступний на сайті компанії www.loe.lviv.ua.

Більшість послуг все-таки надають дистанційно, проте у деяких випадках клієнтам необхідно потрапити в підрозділ компанії. Тож тепер вони мають змогу зробити це без довгих черг і скупчень людей.

Як записатись на прийом до «Львівобленерго»:

  1. Скористайтесь банером угорі стартової сторінки сайту «Львівобленерго» або перейдіть за посиланням: https://loe.lviv.ua/ua/preliminary_entry
  2. Введіть свої дані й поставте відмітку про згоду на обробку персональних даних.
  3. Оберіть послугу, яка Вас цікавить, зручний для Вас районний підрозділ, дату та годину візиту.
  4. Ви отримаєте на зазначену Вами електронну скриньку лист з «РЕЄСТРАЦІЄЮ НА ВІЗИТ У ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО». У листі буде вказаний код, необхідний для перевірки реєстрації під час Вашого безпосереднього відвідування районного підрозділу.

Однак, якщо у Вас змінились обставини та Ви не можете прийти на зарезервований час — скасуйте реєстрацію за посиланням, яке Ви теж отримаєте в електронному листі.

Деталі можна з’ясувати у кол-центрі компанії: 0-800-30-15-68 (безкоштовно) або 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (тарифи оператора), за номером 5068 (дзвінок платний).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові надрукували майже 800 книг шрифтом Брайля

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ