В Сихівському районі збудуть нову лікарню

Опубліковано:

Фото: 032.ua

 

Сьогодні, 2 жовтня виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив будівництво нової лікарні з поліклінічним відділенням в Сихівському районі. Про це стало відомо на останньому засіданні ЛМР.

Мерія віддасть близько 5 гектарів землі під будівництво на вулиці Вернадській. Нову лікарню збудують на виїзді з міста, неподалік стадіону “Арена Львів” та іподрому. Згідно із детальним планом території, нова поліклініка має обслуговувати до 950 пацієнтів на добу.

Збудують нову поліклініку та лікарню на ділянці, площею 4,6618 га у зоні Г-5 (лікувальні зони). Запланована висота будівлі — до 20 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%.

Землю на вул. Вернадського найближчим часом виставлять на аукціон з уже готовими містобудівними умовами і обмеженнями. Інвестор, який переможе, зобов’язаний на цій території збудувати лікарню і поліклініку.

Додамо, що на сьогоднішньому засіданні виконкому також мали розглядати справу щодо ПП ПБК “Сімейний будинок” з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14 та вул. Луганській, 20. Мерія мала прийняти рішення щодо затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, проте розгляд перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Господарський суд заборонив будівництво ЖК на вул. Тернопільській.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ