Місто виділило 2,5 млн. грн на ремонт гримерок у Центрі Довженка

Опубліковано:

Фото: ЛМР

 

У Центрі Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81 проводять капітальний ремонт гримерок за 2,5 млн гривень. Про це повідомили на офіційному сайті Львівської міської ради.

Ремонтні роботи у Центрі Довженка за кошти міста проводять з 2017 року. Від початку робіт уже повністю оновили 2-й поверх, у концертному залі облаштували нове освітлення, замінили всі двері та стільці.

У 2020 році місто виділило на ремонт гримерок 2,5 млн грн, проте у Центрі реконструкції потребує також дах, де цього літа проводили показ фільмів.

«Наступного року на даху планується капітальний ремонт. Також на наступний рік ми подаємо проект заміни системи вентиляції. Разом з церквою також подали спільний проект на Громадський бюджет», — розповіла Марта Іванишин, директорка Центру.

 

 

Ремонтні роботи в Центрі Довженка за 2017-2020 роки:

  • У 2017 році в центрі зробили капітальний ремонт туалетів та офісних приміщень, замінили ливневі труби за 574 600 тис. грн;
  • У 2018 році у ЛКП “Культурно-освітній центр ім. Довженка” встановили пожежну сигналізацію, замінили ковролін в залі та відремонтували електропостачання вартістю 2,5 млн грн;
  • Капітальний ремонт фойє другого поверху, заміну дверей концертзалу та ремонт господарських приміщень провели у 2019 році за 3,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові створили мультимодальний 7-денний квиток для поїздок у електротранспорті.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ