На Львівщині послабили карантин

Опубліковано:

Фото: Zaxid.net

 

Учора, 6 липня комісія з питань ТЕБ і НС на позачерговому засіданні ухвалила рішення послабити карантинні обмеження в місті та області. Про це повідомили на офіційному сайті Львівської ОДА.

“Львівщина потроху виходить із пікового періоду масових захворювань, тому при дотриманні обережності та усіх рекомендацій можемо частково дозволити роботу деяких сфер бізнесу. Ситуація перебуватиме на ретельному контролі, кожних три дні ми будем оцінювати стан справ. У разі відповідності епідемічної ситуації в області ознакам для посилення протиепідемічних заходів будемо розглядати питання про посилення карантину”, – зауважив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Тому, відповідно до рішення комісії, карантинні обмеження на території Львова та області частково послабили. Відсьогодні дозволено роботу готелів, закладів громадського харчування, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.

Також обласна комісія ТЕБ і НС дозволила проведення релігійних заходів за участю більше ніж однієї особи на 5 м. кв. площі, де проводиться захід або з дотриманням дистанції у 1,5 метрів між учасниками.

Додамо, що обласна комісія доручила місцевим штабам з ліквідації надзвичайної ситуації до наступного засідання перевірити готовність дошкільних навчальних закладів до роботи в умовах карантину. Якщо захворюваність буде далі йти на спад, то садочки можуть відкрити на наступному етапі послаблення карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівські мурали – окраса району чи вандалізм?

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ